bref

@ În perioada 6-9 iunie, la Sala Palatului are loc VINTEST 2013, salonul de vinuri care reunește cei mai prestigioși producători de vin din țară. Tot atunci, Ministerul Agriculturii organizează la București un congres internațional al vinificatorilor din înteaga lume. A ales să-i ducă pe participanți la crama Murfatlar, pentru a le prezenta vinuri de succes din România. Le dorim și noi tot atât succes celor de la minister.

@ La Constanța s-a instituit o taxă de promovare cu de-a sila. Banii merg fără nici o licitație sau contract sau proiect de promovare direct la o asociație condusă de Corina Martin. De ce merg la Corina Martin banii luați cu taxa de promovare ? Nimeni nu știe să răspundă. Poate îi întreabă DNA.

Florentin Mocanu, general manager al agenției Edelweiss Travel, a primit „Ordinul de onoare în argint pentru merite deosebite aduse Republicii Austria”. Felicitări!

@ Hotelul Kronwell din Brașov a fost premiat la două categorii în cadrul Galei Premiilor de Excelență în turism

@ FlyDubai: Cuvântul de ordine este “EFICIENŢĂ” Dubai reprezintă o destinație fascinantă, o combinație incredibilă între basmele din “1001 de nopți” și romanele science fiction. Am avut ocazia de ajunge în Dubai, unul dintre cele șapte state ale Emiratelor Arabe Unite, și de a participa la Arabian Travel Market (ATM), cel mai important târg de turism din Orientul Mijlociu, la invitația companiei aeriene flydubai. Acolo am avut privilegiul de a ne întâlni cu Ghaith Al Ghaith, CEO flydubai, cu care am realizat și un interesant interviu. Acesta ne-a prezentat conceptul “low cost” al companiei flydubai. (Un interviu de Traian Bădulescu în ediția de print)

@ Ce-i frumos îi place și Frăției Musulmane: Turistele din Egipt pot să poarte bikini

 

 

(Next Post) »


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2020: Tour.ist | Travel Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress